Nieuws

14 januari 2017
Simon Van Lombergen
Beste KSA'ers

Vandaag zullen de activiteiten helaas niet doorgaan. Dit door vandalisme op het lokaal. We proberen alles terug in orde te krijgen zodat de vergaderingen zo snel mogelijk terug kunnen starten.


Jeugdige groet
De leiding


14 januari 2017
Raymond "Peet" Van Wassenhove

Aan heel de leidingsploeg:


9 oktober 2016
Simon Van Lombergen

Nieuw bij Reinaart?
Ben je nieuw in de KSA en nog een beetje de weg aan het zoeken? Bij ons mag je zeker een paar keer proberen op zondag voor je je vast inschrijft! Eens je echt zeker bent kan je je via de site inschrijven. Onze activiteiten kan je altijd terugvinden bij "De Storm".

Als je vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan zeker niet om de leiding hierover aan te spreken of ons te contacteren via GSM, mail...

Tot op zondag!


30 september 2016
Simon Van Lombergen

Klaar voor een onvergetelijke dag met boterkoeken, chocomelk en avontuur? Zondag 2 oktober is een dagje vol met die geweldige dingen. Speel mee van 10u tot 17u, met alle bannen samen!


8 september 2016
Simon Van Lombergen

Het nieuwe werkjaar is wederom van start gegaan. Na onze topstart op Villa Pace en de daaropvolgende Startdag hopen wij veel nieuwe gezichtjes te zien op de vergadering. Ken jij ook nog iemand die niet genoeg kan krijgen van spel en avontuur? Dan mag je hem of haar altijd eens meenemen om KSA Reinaart uit te proberen!


12 Juni 2016
Simon Van Lombergen

Als laatste afsluiter van het jaar hebben we wederom een spetterende dag voor jullie in petto: een Zee + BBQ dagje. Dit alles gaat door op 26 juni. We spreken s'ochtends af aan het station om te vertrekken naar de zee. S'avonds brengen wij alle leden van het station naar KP om de BBQ in te kunnen zetten. Nog niet ingeschreven voor de BBQ? Geen nood, alle info hiervoor kunnen jullie hier terugvinden.


26 April 2016
Simon Van Lombergen

De leiding en oud-leiding van KSA Reinaart slaan de handen in elkaar om KP een opfrisbeurt te geven (snoeien, opruimen.). De ouders zijn natuurlijk ook altijd welkom om een handje te helpen bij deze zware taak. Uiteraard voorzien wij de nodige verfrissing als compensatie. Interesse? Graag een seintje via: hans.cole@telenet.be of 0472/654.551
Datum: zaterdag 14 mei
Aanvangsuur: 10u
Hopelijk tot dan!


27 februari 2016
Simon Van Lombergen

KSA Reinaart PRESENTS:

*Cocktailparty 5 maart 2016*
-Crazy Cocktails
-Meesterlijke Muziek
-Vriendelijk, Vrolijk en Volmaakt Volk
Wat wens je nog meer? Dit feest zal wederom de geschiedenis ingaan als meest LEGENDARISCHE feest van 2016. Met democratische prijzen en een volledig assortiment aan exotische cocktails (en andere dranken) mag dit zeker niet gemist worden.
PS enkel voor volwassenen

*Duoweekend 25-27 maart 2016*
KSA Reinaart trekt weer op weekend! En niet zomaar een weekend. We maken er een knalfeest van, want deze keer zal alles draaien rond het thema Eurosong. En dit niet alleen, want we zullen wederom vergezeld worden door de bevallige dames van KSA Trapsoet.
Meer info? Kijk dan snel bij de Storm naar de weekenduitnodiging.
Tot dan!


4 januari 2016
Simon Van Lombergen

KSA Reinaart PRESENTS:

*Spaghettiavond 12 februari 2016*
-(H)Eerlijk Eten
-Geweldig Gezelschap
-Turbulente Tombola
En dat allemaal, omdat het kan! Meer weten? Kijk kan zeker naar de uitnodiging die bijna ter beschikking zal zijn.

*Cocktailparty 5 maart 2016*
-Crazy Cocktails
-Meesterlijke Muziek
-Vriendelijk, Vrolijk en Volmaakt Volk
Wat wens je nog meer? Dit feest zal wederom de geschiedenis ingaan als meest LEGENDARISCHE feest van 2016. Met democratische prijzen en een volledig assortiment aan exotische cocktails (en andere dranken) mag dit zeker niet gemist worden.
PS enkel voor volwassenen


6 oktober 2015
Simon Van Lombergen

Beste KSA'ers
Zaterdag 24 oktober is het onze jaarlijkse bloemetjesverkoop. We spreken af met alle leden om 10 uur aan het station en starten dan onze verkoop tot 17u. Voor de Pagaddertjes zal deze om 13u al gedaan zijn maar bij de Knapen kan dit wat uitlopen, dus spreek goed af met jullie leiding!
Voor de voorverkoop hebben we natuurlijk ook een prijs in petto voor degene die het meeste bloemetjes voor kan verkopen. De voorverkochte bloemetjes kunnen vrijdag 23 oktober tussen 20u en 21u opgehaald worden of aan het station zelf meegenomen worden. Als dit alles niet haalbaar is, is er ook een optie om ze vrijdag avond bij je thuis te laten afzetten.

Mogen de beste winnen met de voorverkoop!

Tot dan!


13 september 2015
Simon Van Lombergen

Jawel, weldra is het zover!
Zondag 20 september is het Familiedag. Op deze dag kunnen jullie iedereen van heel jullie familie meebrengen om mee te spelen met een super cool spel. Dit spel zal van start gaan om 14u. Om 17u wordt alles stil gelegd en zal de grote winnaar van de dag gekroond worden. Dit alles zal afgesloten worden met frietjes en drinken aan democratische prijzen en een diashow van het kamp.

Tot dan!

26 april 2015
Simon Van Lombergen

Komt dat zien, komt dat zien!
De Jongknapen organiseren voor de eerste keer hun spetterende carwashbar. Met de opbrengst gaan zij hun kamp nog leuker (jawel dit kan) maken, voor onvergetelijke dagen van 24 tot 31 juli.

De uitnodiging kan je hier terugvinden.

4 maart 2015
Niels Blomme

Het woord legendarisch halen we enkel boven op de eerste zaterdag van maart voor onze jaarlijkse cocktailparty. Ook dit jaar zullen alle succesformules aanwezig zijn voor een spetterende avond: een oogverblindend decor, kwaliteitsvolle cocktails voor nog geen vier euro (keuze uit Amaretto, Blue caraçao, Bacardi, bold Crème, Gin, Havanna Club , Kahlua, Malibu, Pisang, Southern Comfort, Tequila, Whiskey, Vodka, ..., maar ook een extra breed gamma non-alcoholische cocktails) en natuurlijk de niet te evenaren cocktailparty sfeer! Het thema van dit jaar is “Game day !” , en zal zoals jaarlijks ruimschoots aan bod komen in de inkleding en onze kledij. Kortom: redenen genoeg om 7 maart met rood te omcirkelen in uw agenda.

Tot dan!

31 januari 2015
Simon Van Lombergen

BOODSCHAP VAN ALGEMEEN NUT

Op 14 Februari vindt wederom de jaarlijkse spaghettiavond plaats. Wij verwachten dan ook dat jullie al jullie vrienden en familieleden meebrengen om te kunnen smullen van onze overheerlijke zelfgemaakte spaghetti.
Klik op deze link om naar het evenement te gaan!

Tot dan!

30 augustus 2014
Simon Van Lombergen

Het nieuwe werkjaar is nog maar net van start gegaan of er staan weer al TOPactiviteiten op jullie te wachten! We staan dit jaar weer met een standje op Villa Pace het eerste weekend van september, dus kom gerust eens kijken. De activiteiten zelf starten zondag 7 september voor de Voskes en JKN. De Pagadders beginnen weer wat later: 12 oktober.
Voor meer info: neem gerust een kijkje op de Storm.

Ben je benieuwd wie dit jaar jouw leider is? Neem dan snel een kijkje achteraan de storm of bij het leiderskader!

De storm is nog maar net van de drukker gehaald en in de loop van deze week zullen jullie nieuwe leiders langskomen.

30 juni 2014
Simon Van Lombergen

Er komt weer een spetterend kamp aan in Essen! Alle essentiële info hierover vind je terug op de kampuitnodiging. Aan de Voskes: Vergeet zeker geen matje of veldbed en een dagrugzakje mee te nemen!
Data:

Pagadders: 26 en 27 juli
Voskes: 26 tot 31 juli
Jongknapen: 24 tot 31 juli

De Jonghernieuwers gaan dan weer op een groot fietskamp. Zij beperken hun zelfs niet tot het mooi Belgenland, maar fietsen ook door Frankrijk en Duitsland! Dit kamp gaat door van ... tot 31 juli en belooft ook een toppertje te worden.

Wij hebben er al zin in, jullie toch ook?